Personvernerklæring for PQA

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor?

Informasjonskapsler

PQA bruker Google Analytics for å gi en så relevant som mulig nettside. Vi deler ikke disse dataene med noen. Du kan lese mer om Google Analytics på denne lenken: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Nyhetsbrev

For å registrere deg på nyhetsbrevet vårt må du oppgi navn og epostadresse. Dette lagres til du oppgir at du ønsker å melde deg av nyhetsbrevet. Vi bruker nyhetsbrevet vårt for å holde kontakt med deg og opplyse om aktiviteter hos PQA. Nyhetsbrevet vårt er levert av MailMojo, og du kan lese personvernhåndteringen deres her: https://mailmojo.no/personvern

Kommentarer på nettsiden

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. Kommentarene lagres på ubestemt tid for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Rettigheter, kontakt- og tilleggsinfo

Dine rettigheter

Du kan be om innsyn i alle data vi har lagret om deg, og be oss slette disse. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktinformasjon

Spørsmål om personvern kan rettes til post@pqa.no

Tilleggsinformasjon

Vi beskytter personopplysningene dine ved å benytte anerkjente løsninger og leverandører av IT-tjenester, og sikre passordrutiner ved bruk av disse.

Ved eventuelle datalekkasjer rapporterer vi om disse, og melder avvik til datatilsynet.