PQA SER ETTER EN DYKTIG PARTNER / MEDGRUNDER

Det går greit med PQA for tiden. Vi fikk nylig et Forskningsrådsprosjekt, har partneret opp med Vold Engineering om flere aktiviteter relatert til målesystemer (Elspec), kursing, og salg av andre spenningskvalitetsrelaterte duppeditter, og har noen oppdrag for nettselskap og andre bedrifter. Vi ser dermed etter en partner / smarting som vil prøve seg som selvstendig konsulent og problemløser!

 

Faglige kvalifikasjoner

 

Så, hva trenger du av faglige ferdigheter for å bli partner i PQA? Det er vel ingen overraskelse at du må være pro på elkraft, men hvor pro? Og hvordan måler man prohet?

Den kjedelige måten å måle faglig ego på er oppnådd faglig grad. Fint om du har en PhD, forventet at du har en mastergrad. Andre kjedelige målemetoder er publiseringspoeng, så bonuspoeng om du kan vise til noe publisert arbeid. Siden PQA driver med måling og kraftsystemsimulering, forventes det at du er god på minst en av to, og kan lære deg den andre. Du imponerer om du lister opp masse målesystem og simuleringsverktøy du er pro på.

Den spennende måten å vise hvor faglig barsk du er, er å vise til hva du har oppnådd: Har du med din faglige fortreffelighet for vane å skape verdi for kunder og medarbeidere? Vis til noen eksempler! Og til deg som er glad i å “vite best”: å være konsulent gir mulighet til å besserwisse inn i flere situasjoner enn du noen gang kunne drømt om.

 

Nødvendige personlige egenskaper

 

PQA ser etter folk som Dave. Er du en Dave, så du kan dra med spennende folk inn i dine spennende initiativer? Alltid en fordel å trives med folk, så slipper du å ta på deg en slask maske når du skal møte potensielle kunder og partnere.

PQA er en gründerbedrift, hvor årsresultat kan variere mellom “YES, neste år får jeg råd til frokost OG middag HVER dag” til “På tirsdager føler jeg meg alltid litt kreativ, og da liker jeg å ta den gule ferrarien til jobb”. Er du komfortabel med høy grad av usikkerhet? Og er du en type som motiveres av at ting kan gå skikkelig bra, om du gir jernet? (Lønnsmodell kan diskuteres, men vil inneholde et garantert minimumsnivå for å gi noe sikkerhet.)

At du må være selvstendig skjønte du sikkert selv. Men det må man altså, om man skal lykkes som gründer. Du er din egen sekretær, salgs og supportavdeling, økonomisjef og HR-sjef. Men gode gründere hjelper hverandre til å håndtere hverandres usmakelige økonomisjefer, sekretærer osv., så frykt ikke (alt for mye).

 

Mer om PQA og arbeidshverdagen

 

PQA er en ung bedrift, så du har mulighet til å komme inn og forme bedriften med dine tanker og ideer, basert på dine sterke sider. Er du god på noe som du synes PQA bør drive med, da er du rett mann / kvinne for jobben.

Per dags dato driver PQA med måling, analyse, problemløsning og rådgivning innen spenningskvalitet, som beskrevet her. Arbeidsdagen er variert, og med stor mulighet til påvirkning av hva slags type oppdrag, og hvilke partnere man ønsker å arbeide med. Største aktivitet fra og med medio mars blir arbeid i et forskningsrådsprosjekt om EMC i smarte nett, som du vil bli involvert i.

 

Arbeidssted på OHOI i Skippergata, et trivelig coworkingspace for oppstartsbedrifter.

Arbeidssted på OHOI i Skippergata, et trivelig coworkingspace for oppstartsbedrifter.

 

Mer informasjon / kontaktinfo

 

Mer om arbeidsdagen og eventuell fremtid og vilkår i PQA diskuteres over kaffekopper på trivelige lokasjoner (eller mobil). Ta kontakt med PQAs HR-avdeling på 47 32 96 64 eller henrik@pqa.no for nærmere avtale.

Slå til nå, bli med i PQA hvor jobben alltid er spennende og holder høy kvalitet! (unnskyld…)

 

Stillingsannonse på pdf

 

Tilbake til forsiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *